2. juli 2020
Lørdag den 27. juni havde Kokkedal Løbeklub inviteret sine medlemmer til bobler på toppen af Fredtoften.
gallery icon

Se billedserie

Lørdag den 27. juni havde Kokkedal Løbeklub inviteret sine medlemmer til bobler på toppen af Fredtoften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kokkedal Løbeklub boblede på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokkedal Løbeklub boblede på toppen
Fredensborg - 30. juni 2020 kl. 10:31
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det fantastiske smukke sommervejr lørdag den 27. juni mødtes mere end 40 af klubbens medlemmer på toppen af Fredtoften, et sted hvor klubbens medlemmer både løber, går ture og nyder den flotte natur.

Løbeklubben var på toppen vært for et traktement med bobler, kage, pølse og frugt. Træffet var en stor succes og det er en del af de ting som løbeklubben tilbyder sine medlemmer - andre tilbud til medlemmerne omfatter blandt andet morgenmad flere gange om året samt en årlig løbefest.

Kokkedal løbeklub har i år aflyst Kokkedal Løbet som ellers skulle finde sted søndag den 16. august. Årsagen er usikkerheden om gennemførelse af løbet under Covid-19 restriktioner. Træningen og turene med henholdsvis løbe-, gå- og cykelhold fortsætter uforandret sommeren igennem. Løb sker mandag, onsdag klokken 17.30 og lørdag klokken 9.00. Gåhold er tirsdag klokken 10.00 og lørdag klokken 9.00. Cykelhold er torsdag klokken 17.30. Aktiviteter starter alle på østsiden af Egedalshallen ud mod Holmegårdsvej. Alle er velkomne til at møde op, få et par prøveture og opleve det sociale sammenhold i klubben, fortæller klubben i en kort pressemeddelelse. Læs mere om Kokkedal Løbeklub på www.Kokkedal-loebeklub.dk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?