29. oktober 2020
Nivaagaards Malerisamling byder 22. oktober på koncert med Emil Ritter og 3klang i kunstudstillingen 'Historier om mødre'. Pressefoto
Nivaagaards Malerisamling byder 22. oktober på koncert med Emil Ritter og 3klang i kunstudstillingen 'Historier om mødre'. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klassisk sang og jazz i udstillingen om mødre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassisk sang og jazz i udstillingen om mødre
Fredensborg - 18. oktober 2020 kl. 09:00

Med Nivaagaards Malerisamlings aktuelle særudstilling 'Historier om mødre' som kunstnerisk ramme byder museet indenfor torsdag 22. oktober kl. 19.30 til en intim koncert i Søjlesalen med sanger Emil Ritter, pianist Martin Seier og bassist Thomas Raae.

Koncerten tager afsæt i den nære relation mellem mor, far og barn, som forstærkes gennem de mange godnatsange og salmer, vi synger for vores børn.

Trioen Emil Ritter & 3klang giver koncerter landet rundt med moderne fortolkninger af lyriske sange og salmer. Repertoiret er både velkendte sange fra den danske salme- og højskoletradition og en række nyskrevne numre, sunget af komponisten selv.

Til daglig er Emil Ritter chefdirigent for Det Danske Drengekor. Med trioen 3klang fremfører han egne sange akkompagneret af klaver og kontrabas. Flere af sangene er nyskrevne melodier til velkendte salmer.

Undervejs i koncerten fortæller Emil Ritter om sit arbejde med musikhistoriens traditioner og klangflader. Billetter på www.billetto.dk.
/jesl

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?