14. oktober 2019
Den 21. september på Humlebæk Bibliotek kan forældre og deres børn få inspiration til læsningen og møde børnebogsforfatterne Ida-Marie Rendtorff og Daniel Zimakoff.
Den 21. september på Humlebæk Bibliotek kan forældre og deres børn få inspiration til læsningen og møde børnebogsforfatterne Ida-Marie Rendtorff og Daniel Zimakoff.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendte forfattere og børns læselyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendte forfattere og børns læselyst
Fredensborg - 14. september 2019 kl. 16:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man vil have sine børn til at læse, kan man passende som forælder starte med selv at læse. Det vil være et af budskaberne ved læselyst-arrangementet den 21. september klokken 11-13 på Humlebæk Bibliotek.

Her vil cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling Lisbet Vestergaard kickstarte læselysten hos både børn og voksne, når hun indleder formiddagen med et inspirerende oplæg om fritidslæsning i en digitaliseret verden.

Efterfølgende kan deltagerne møde de kendte børnebogsforfattere Ida-Marie Rendtorff og Daniel Zimakoff, som vil læse op af nogen af deres bøger og fortælle om deres arbejde. De to danner til daglig par og har skrevet utallige populære børne- og ungdomsbøger - sammen og hver for sig - om alt fra detektiver til heste og til mange forskellige aldersgrupper.

Arrangementet er tiltænkt både forældre og større børn, og det koster 25 kroner per deltager. Til gengæld vil der ud over masser af læseinspiration også være te, kaffe, saftevand og lækker kage på menuen.

Tilmelding kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede