17. september 2021
Casper T kommer og giver koncert til Karlebo Sommerfest.
gallery icon

Se billedserie

Casper T kommer og giver koncert til Karlebo Sommerfest.
Foto: Per Frost Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karlebo klar til sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karlebo klar til sommerfest

Lørdag bliver fyldt med musik, når der afholdes i den kommende weekend afholdes sommerfest i Karlebo

Fredensborg - 01. august 2021 kl. 06:00

Karlebo Idrætsforening er igen klar med Karlebo Sommerfest over tre dage fra torsdag 5. august til og med lørdag 7. august. Sommerfesten vil også i år foregå ved Karlebo Idrætsforenings klubhus.

"Det betyder meget for Karlebo Idrætsforening, at vi hvert eneste år kan holde en hyggelig sommerfest, og at traditionen med gratis adgang fastholdes - alle er velkomne i Karlebo," siger formand for Karlebo Idrætsforening Henrik Greiffenberg og fremhæver, at der i år er satset meget på det musikalske med et bredt musikprogram lørdag.

Det starter lørdag klokken 13, hvor Karen Marie Bille og Spillebillen laver en festlig koncert for børn og deres familie. Karen Marie Bille giver også koncert klokken 15, hvor hun synger sit seneste hit 'Venindesangen', der er på Dansktoppen, og en vifte af hyggelige sange, der lige passer til stemningen på festpladsen i Karlebo, skriver Karlebo Idrætsforening.

Lokal troubadour

Når klokken bliver 17.00 kommer den lokale troubadour Casper T på scenen. Han kalder selv sit repertoire for akustisk pop/rock. Casper T har spillet i Karlebo i over 25 år, og han er en meget populær herre, der hver eneste gang skaber nærvær og stemning, fortæller Karlebo Idrætsforening.

Aftenprogrammet består af Liberti Trio, der går på klokken 21 med populære og dansevenlige covernumre af de største kunstnere fra 80', 90' og 00'erne.

"Vi glæder os rigtig meget til at byde sommerfestgæsterne velkomne til årets sommerfest. Vi har ikke et mål om at holde en kæmpe fest, men en intim fest med nærvær og sammenhold, det er det, vi står for som idrætsforening, og det står vi også for, når vi fester," siger en feststemt formand for KIF Henrik Greiffenberg.

Synes du, at kommunen er der for dig?