16. december 2017
For beboerne i Karlebo og landområderne er sommerfesten en mulighed for at se hinanden, nyde god mad og fadøl og lytte til musik. Foto: Allan Nørregaard.
gallery icon

Se billedserie

For beboerne i Karlebo og landområderne er sommerfesten en mulighed for at se hinanden, nyde god mad og fadøl og lytte til musik. Foto: Allan Nørregaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karlebo holder banko og gratis sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karlebo holder banko og gratis sommerfest
Fredensborg - 09. august 2017 kl. 11:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karlebo Sommerfest står for døren, og igen i år er et væld af aktiviteter og oplevelser på programmet. Både banko, fodbold og musik kan opleves i løbet af den to dage lange fest i den kommende weekend. Der er gratis adgang, så det er bare at møde op på festpladsen på Karlebovej 8 mellem Karlebo skole og Karlebo Kro.

Festlighederne starter fredag den 11. august klokken 19, hvor sognepræst Kirsten Johansen indleder festen med en sommertale. Derefter kan man prøve sit held af ved det traditionelle bankospil, der bliver afholdt i festteltet. Senere er der mulighed for at kridte danseskoene, når den lokale trubadur Casper T går på scenen og skaber feststemning med livemusik af bedste skuffe.

Lørdag den 12. august er der mulighed for både at gøre et godt loppefund og få rørt kroppen. Klokken 10 starter kræmmermarkedet og hoppeborgene. Det samme gør Karleboløbet, der i år byder på to ruter på 7,4 og 14,8 km. Der er start på festivalpladsen, og tilmelding til løbet sker før start. Igen i år afvikles fodboldturneringen Karlebo Cup med deltagelse af vejhold, seniorer og hyggehold. Klokken 13 er der seværdige opvisningskampe i boksning, hvor Karlebo Bokseklub er matchmakere.

Karlebo Sommerfest har siden 1933 været en fast, årlig begivenhed i Karlebo, og festen er et vigtigt samlingspunkt for byen.

Mangler man overblikket, stiller Nordsjællands Brandberedskab op med den store redningsstige, hvor en tur i højderne koster 10 kr. Lørdag er også en festdag, der står i musikkens tegn. Allerede fra klokken 14.00 kan man opleve den lokale musiker Tony Eichen, der både spiller covernumre og egne kompositioner. Klokken 18 går Jazzylady på og klokken 20.30 kommer en gammel kending i form af RIAZ, der tidligere med succes har spillet på Karlebo Sommerfest.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk