21. juli 2019
Formand for Børne- og Skoleudvalget Per Frost Henriksen (S) havde champagne med til de ansatte efter det flotte resultat.
Formand for Børne- og Skoleudvalget Per Frost Henriksen (S) havde champagne med til de ansatte efter det flotte resultat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karakterer: Kommunens elever slår alle andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karakterer: Kommunens elever slår alle andre
Fredensborg - 13. marts 2019 kl. 14:16
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stemningen var i top på Endrupskolen onsdag morgen, da formand for Børne- og Skoleudvalget Per Frost Henriksen (S) lagde vejen forbi.

Sammen med kommunens skoledirektør og centerchef indtog han skolens lærerværelse for at fejre, at eleverne i 9. klasse på Endrupskolen havde det højeste karaktergennemsnit af alle landets folkeskoler i 2018. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune.

Snittet lød på 9,2, og det er altså nok til at sætte resten af landets folkeskoler til vægs. Det viser Undervisningsministeriets opgørelse med resultaterne fra alle de bundne prøvefag fra folkeskolerne, som blev offentliggjort tirsdag.

For at fejre det flotte resultat havde Per Frost Henriksen derfor taget champagne med til skolens ansatte.

- Det er simpelthen så godt og flot et resultat, som vores medarbejdere og ledere præsterer her - samtidig med at elevernes trivsel er i top - og det ville vi straks fejre med dem og samtidig sige stort tillykke, udtaler Per Frost Henriksen og fortsætter:

- Med de gode skoler vi har i Fredensborg Kommune, har vi det bedst tænkelige udgangspunkt for at realisere vores store vision om Fremtidens Folkeskoler, som byrådet har afsat cirka en milliard kroner til over 12 år og som skal sikre, at vores skoler også ligger i top mange år frem.

Også borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) glæder sig over skolens flotte resultat.

- Vi har super gode skoler i hele kommunen, men det er første gang, at vores skoler stryger ind på en klar førsteplads i sammenligning med samtlige folkeskoler og specialskoler i landet. Det er virkelig godt gået, og i byrådet er vi meget stolte af resultatet, udtaler han.

Han henviser til, at Ullerødskolen ligeledes har fået landets højeste karaktergennemsnit blandt specialskoler. På mandag vil de på Ullerødskolen blive fejret på samme måde.

Ifølge tal fra Undervisningsministeriet lå 9. klassernes karaktergennemsnit på Endrupskolen i skoleåret 2016/2017 på 7,8. Det betyder altså en forbedring på 1,4 karakterer siden sidste år.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede