14. juli 2020
Glæden ved at gå til Jump4fun er ikke til at tage fejl af. I en landsdækkende undersøgelse, hvor deltagerne er blevet spurgt, svarer 92 procent, at de er blevet gladere for at bevæge sig.
Glæden ved at gå til Jump4fun er ikke til at tage fejl af. I en landsdækkende undersøgelse, hvor deltagerne er blevet spurgt, svarer 92 procent, at de er blevet gladere for at bevæge sig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jump4fun udvider - nu to steder i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jump4fun udvider - nu to steder i kommunen
Fredensborg - 12. november 2019 kl. 12:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bevægelsesglæde, trivsel og øget selvværd. Det er målet med Jump4fun, som er klar til at indtage Nivå Budoklub.

- Som deltager på et Jump4fun-hold er børnene og de unge med på deres eget niveau. De behøver ikke kunne noget i forvejen, når de starter. Det handler ikke om at være bedst, hurtigst eller stærkest til Jump4fun, men om at have det sjovt, mens deltagerne er aktive, fortæller Sofie Bloch, projektleder hos DGI Nordsjælland, som står bag Jump4fun.

Foreningstilbuddet Jump4fun henvender sig til børn og unge mellem 6-16 år. Tilbuddet er for de, som ikke er vant til at dyrke motion, og som er udfordret af overvægt og/eller manglende motoriske kompetencer. Andre børn og unge, som ikke har fundet plads i det traditionelle foreningsliv, er også velkommen.

I Fredensborg Kommune udbyder Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening allerede Jump4fun. Nivå Budoklub, hvor du kan lære grundteknikker indenfor kampsporten, i et trygt fællesskab, er den nyeste forening som er kommet med ombord.

Der er træning hver mandag klokken 17-18. Hvis man gerne vil melde sit barn til Jump4fun, skal man ikke tøve med at kontakte Jump4funs foreningsguide Tina Devald på teleefon 2478 6745 eller tina.devald@dgi.dk. Tina står klar til at fortælle om holdene og hjælpe i gang. Nivå Budoklub, mandage klokken 17-18. Niverødvej 38, 2990 Nivå. Tumlesalen - SFO Smilehullet. Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening, mandage klokken 17.30. Langebjergvej 401 - 3050 Humlebæk.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?