26. januar 2021
Det er danseteatret Uppercut, som står bag forestillingen. Foto: Presse
Det er danseteatret Uppercut, som står bag forestillingen. Foto: Presse
Foto: Bahadir Badi Berber
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julet danseforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julet danseforestilling
Fredensborg - 29. november 2020 kl. 13:53

Fredensborg Bibliotekerne og Kulturstationen i Humlebæk inviterer søndag den 6. december klokken 15 de 3-7-årige og deres voksne ledsager til forrygende juledanseforestilling, der nok skal få kickstartet julestemningen.

Det er danseteateret Uppercut, der lægger kroppe til forestillingen med deres seje dansemoves. Stykket, som blot hedder (H)jul, varer cirka 30 minutter og handler om to seje gadedrenge, der drømmer om en gammeldags jul med julegaver, julehygge, julemad og juletræ. Men for ikke at glemme sig selv og hinanden undervejs i juleræset må de finde den ægte (h)juleglæde frem, så den ægte juleånd bliver reddet.

Billetter til forestillingen kan hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og er gratis for børn, men koster 25 kroner for voksne. For at kunne overholde corona-afstandskrav og for at så mange børn som muligt skal kunne få glæde af forestillingen, må der højst være én voksen med pr. barn.

Kulturstationen, hvor danseforestillingen finder sted, ligger i det gamle posthus ved Humlebæk Station

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?