23. november 2017
Fra venstre: Ole Holde, Flemming Olsen, Daniel Jørgensen, Flemming Madsen og John Macko.
Fra venstre: Ole Holde, Flemming Olsen, Daniel Jørgensen, Flemming Madsen og John Macko.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julehygge på Jazzkanalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julehygge på Jazzkanalen
Fredensborg - 20. december 2016 kl. 18:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 23. december 2016 klokken 14-17 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med julehygge for lytterne. Fem af de faste studieværter er gået sammen og sender tre timers julejazz - sammen. Det drejer sig om Ole Holde, John Macko, Daniel Jørgensen, Flemming Madsen og Flemming Olsen.

Studieværterne har hver især forskellige genrer at præsentere. Ole Holde tager sig af den traditionelle New Orleans-jazz, John Macko er mere til dixielandjazz, mens de to gange Flemming mest beskæftiger sig med swing og big band-musik. Daniel er mest til vokal-jazz og nyere jazztoner - så lytterne får en god palet af glad julejazz at hygge sig med.

Udsendelsen bliver desuden genudsendt 2. juledag, mandag den 26. december kl. 14.00 - 17.00.

Jazzkanalen sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i store dele af Nordsjælland og har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz og der kommer lokale indslag både fra jazzscenerne og om hvad der ellers rør sig i lokalområdet, rettet mod målgruppen af lyttere.

Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio, sender mandag til fredag klokken 12.00 - 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz. Og kan også høres på YouSee kabel FM 98,8 MHz, DAB+ Nordsjælland og som streaming på nettet - her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk for at lytte med.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk