17. december 2018
Henning Munk & Plumperne har spillet ved en række festivaler i blandt andet Dresden, Hällevik i Sverige og Riverboat i Silkeborg.
Henning Munk & Plumperne har spillet ved en række festivaler i blandt andet Dresden, Hällevik i Sverige og Riverboat i Silkeborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazzsæson starter i festsalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazzsæson starter i festsalen
Fredensborg - 23. september 2018 kl. 10:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en af Danmarks bedste klarinettister og sopransaxofonister Henning Munk Plum, der har håndplukket sit band med en række fremragende musikere, når jazzsæsonen begynder i Fredensborghusenes Festsal.

Det sker fredag den 28. september klokken 19.30, når Henning Munk og Plumperne går på scenen i salen på Bakkedraget 43 i Fredensborg.

Det bliver et brag af en koncert i Fredensborg Jazzklub med det velspillende jazzband, lover Fredensborg Jazzklub, der laver koncerten i samarbejde med Fredensborg Lokalradio og Jazzkanalen. Musikken vil være præget af jazzstandards, blues og evergreens samt filmmusik, og der vil helt sikkert være en række numre med Sidney Bechets dejlige musik, varsler arrangørerne. Musikerne er Henning Munk Plum (klarinet og sopransax), Marc Davis (kontrabas), Björn Ekman (banjo), Henning Toxværd (trommer), Mads Hyhne (trombone). Arrangementer starter klokken 18,00 med en menu serveret af Restaurant Fredensborghusene.

Der er billetsalg i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9 A i Fredensborg - eller på boghandlens telefon 48 48 01 73.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk