23. oktober 2019
Orkestrets populære sangerinde, Emma Goodwin, står i fronten af gruppen og synger meget gerne sange, der handler om kærlighed.
Orkestrets populære sangerinde, Emma Goodwin, står i fronten af gruppen og synger meget gerne sange, der handler om kærlighed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazzkanalen med særligt program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazzkanalen med særligt program
Fredensborg - 12. september 2018 kl. 17:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Morten Steen Petersen fra orkestret SwingTeam har gæstet studiet hos jazzkanalen, og det er blevet til en lille udsendelse - dels om orkestret, men også om det arrangement der er lørdag den 22. september klokken 15 på Bølgen i Ålsgårde, hvor orkestret spiller.

Indslaget med Morten Steen Petersen bringer jazzkanalen fredag den 14. september i timen mellem klokken 12.00 og 13.00 samt tirsdag den 18. september i timen mellem klokken 15.00-16.00 og torsdag den 20. september i timen mellem klokken 17.00-18.00. Der vil desuden også blive spillet musik med SwingTeam i programmet, der sendes fra Radio Humleborgs studier i Fredensborg.

Orkesteret består af fem erfarne musikere, som hver især har en fortid i diverse andre større eller mindre grupper, som ofte har underholdt rundt omkring på nordsjællandske spillesteder, herunder Jazzklub Egegården, Hotel Marienlyst, Hammermøllecaféen, Hillerød Kræmermarked, Restaurant Lerbækgaard og Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde. Bandet består af kunstnerne Emma Goodwin, vokal og percussion; Verner Thomsen, klarinet og tenorsax; Morten Steen Petersen, klaver; Jan Ussing Olsen, guitar; Per Kiel Jørgensen, bas.

Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio findes på FM 104,3 MHz - DAB+ Nordsjælland eller på netradio.

grafik køb billede