24. juli 2019
Foto: Jens Christian Bachmann (arkiv)
Foto: Jens Christian Bachmann (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ild i seks biler siden mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ild i seks biler siden mandag
Opdateret 20. februar 2019 kl. 12:41
Fredensborg - 20. februar 2019 kl. 12:23
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det samme boligområde og næsten de samme parkeringspladser oplever i øjeblikket en serie af bilbrande, som politiet efterforsker som påsatte. I alt er seks biler blevet skadet af flammer siden natten til mandag.

arrow Læs også: BMW'er udbrændte og beskadigede andre biler

Adressen er Mellemengen i Kokkedal, og bilbrandene kommer efter flere episoder med ild i containere omkring Holmegårdscentret.

Natten til mandag klokken 01.00 kørte Nordsjællands Brandvæsen til Mellemengen, hvor der var ild i fire biler ud for numemr 19. Seks timer senere, klokken 06.59, fik brandvæsenet endnu en melding på en bilbrand samme sted, oplyser Nordsjællands Brandvæsen.

Klokken 03.59 natten til onsdag var der igen bilbrand på Mellemengen. Denne gang ud for nummer 2. En Mercedes udbrændte, og der opstod skader på to øvrige biler. Det skal nu undersøges, om brandårsagen kan fastlægges, fremgår det af politiets døgnrapport.

Nordsjællands Brandvæsen kan desuden fortælle, at brandfolk to aftner i sidste uge måtte slukke små containerbrande ved Holmegårdscentret, og natten til tirsdag i sidste uge udbrændte en kassevogn og en personbil på en parkeringsplads ved Egedalsvænge.

Bilbrandene kommer i en periode, hvor Fredensborg Kommune med politikernes opbakning er ved at omlægge 18+-indsatsen fra klubtilbud til at være mere fokuseret på en »håndholdt« indsats for at få de unge i job eller uddannelse. Ligeledes har kommunen reduceret i klubtilbud for unge under 18 år i Nivå og ved Egedalsvænge i Kokkedal. Hans Nissen (S), formand for Social- og Seniorudvalget mener ikke, at der er en sammenhæng.

- Det tror jeg ikke - det er ikke den fornemmelse, jeg har ud fra mine informationer, siger Hans Nissen, der oplyser, at han ikke kender mulige motiver eller årsager til de mange brande.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede