16. januar 2019
Kabelparker er populære over hele Europa og de skyder op særligt i Tyskland. I Danmark er der kun ganske få - men de er populære og bidrager  til at skabe et attraktivt fritidsliv og styrker bymiljøerne, argumenterer Mikkel Nyman Larsen. Foto: Jens Alstrup
gallery icon

Se billedserie

Kabelparker er populære over hele Europa og de skyder op særligt i Tyskland. I Danmark er der kun ganske få - men de er populære og bidrager til at skabe et attraktivt fritidsliv og styrker bymiljøerne, argumenterer Mikkel Nyman Larsen. Foto: Jens Alstrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idemand vil bygge nyt wakeboard-paradis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idemand vil bygge nyt wakeboard-paradis
Fredensborg - 10. august 2018 kl. 05:36
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En oplevelsespark med vandski og wakeboarding er støjsvag og miljørigtig, og det er en sportsgren, der er i rivende udvikling i hele Europa. Mikkel Nyman Larsen vil gerne lave en miljøvenlig kabelpark til vandski og wakeboard syd for motocrossbanen ved Kejserdal.

De eksisterende danske kabelparker har succes - sidste år fik Copenhagen Cable Park prisen som »Årets sted i Byen«, fordi stedet med sin folkelige og afslappede stemning har bragt liv til et ellers øde område af Refshaleøen på Amager.

Mikkel Nyman Larsen har en drøm om at skabe en sådan park i lavningen syd for motocrossbanen ved Kejserdal lige uden for Humlebæk.

Publikum kan være børn helt ned til otte år og op til de professionelle, der selv tager udstyr med. Ideen er båret af mange positive visioner for området, hvor Mikkel Nyman Larsen er opvokset og har boet indtil for otte måneder siden. Først og fremmest handler det om at skabe flere tilbud til aktive mennesker, der bor i området. Han har præsenteret projektet for kommunen og er nu klar til at gå offentligt ud og fortælle om sin ide.

- Jeg synes, at der mangler noget i Humlebæk, ud over Louisiana. En kabelpark vil være et anderledes idrætstilbud. Jeg forestiller mig, at hele området skal gøres til et fedt sted med baner til beachvolley, en restaurant og måske også en del af den nye sø, hvor man bare kan bade, hvis man ikke vil stå på wakeboard. Det skal være et sted, hvor man kan opholde sig en hel dag, enten med venner eller familie, forklarer Mikkel Nyman Larsen, der også ser en række muligheder for at skabe synergi mellem kabelparken og idrætstilbuddene i det nye idrætscenter på Langebjergvej.

I sin projektbeskrivelse lægger han stor vægt på, at parken også vil få et folkeligt element. Man kan besøge den, selvom man ikke har prøvet at stå på wakeboard, og der vil være mulighed for at lave enkeltstående arrangementer for firmaer eller små selskaber, og der findes også muligheder for at give funktionshæmmede personer et tilbud på wakeboard.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis fredag den 10. august. Adgang til hele artiklen kan tilkøbes via: https://sn.dk/modules/sn/flow_page_validate_or_buy/

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk