26. oktober 2020
Kalvehavens teaterhus fastholder indtil videre efterårets og vinterens program. Her er det vokalgruppen Dynamic, der er booket til julekoncert den første lørdag i december.
Kalvehavens teaterhus fastholder indtil videre efterårets og vinterens program. Her er det vokalgruppen Dynamic, der er booket til julekoncert den første lørdag i december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Humor og barokke indfald i teaterhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Humor og barokke indfald i teaterhuset
Fredensborg - 22. september 2020 kl. 05:50

Amatørteateret i det smukke teaterhus på Kalvehaven i Nivå har så godt styr på de nummererede sæder, at efterårssæsonen fortsætter som planlagt.

Mandag den 5. oktober og tirsdag den 6. oktober kan publikum glæde sig til det åndeøst spændende krimi-gæstespil fra Teaterkatten København. Titlen er J.B. Piestley´s »En inspektør banker på«. Spilletidspunktet er begge dage klokken 20.00 og billetprisen er 100 kroner.

I november har Nivå Amatør Teater selv opsat stykket »De evige højder. En rejse gennem alderdommen«. Det er en samling af kortere tekster - monologer, dialoger, scener og digte, og det udgør under et en rejse gennem alderdommen. Med humor og barokke indfald gennemspilles i en kabaretagtig form scener fra den sidste del af livet - til tider skildret som kunne det være begyndelsen på samme, varsler amatørteatret.

Forestillingen spiller lørdag den 14. november klokken 15.00, søndag den 15. november klokken 15.00, mandag den 16. november klokken 20.00, onsdag den 18. november klokken 20.00, lørdag den 21. november klokken 15.00, søndag den 22. november klokken 15.00.

Billetter koster 90 kroner og kan bestilles via 2712 2813 eller nivaateater@live.dk.

Endnu et kryds i kalenderen kan sættes lørdag den 5. december klokken 20.00, hvor vokalgruppen Dynamic giver en svingende julekoncert Hvis du holder af Manhattan Transfeer, vil du elske Dynamic, lover Nivå Amatør Teater. Billetter koster 150 kroner.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?