22. september 2020
Der vil forefindes rigelige mængder af håndsprit i foyer og toiletter, og der foretages grundig rengøring og afspritning af alle flader mellem hver forestilling, lover Nivå Amatør Teater.
Der vil forefindes rigelige mængder af håndsprit i foyer og toiletter, og der foretages grundig rengøring og afspritning af alle flader mellem hver forestilling, lover Nivå Amatør Teater.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høfeber på scenen med et halvt års forsinkelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høfeber på scenen med et halvt års forsinkelse
Fredensborg - 11. september 2020 kl. 05:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Danmark lukkede ned den 11. marts, var det tre dage før den planlagte premiere på Noel Cowards »Høfeber« i Teaterhuset på Kalvehaven 6 i Nivå.

Så det var et yderst slukøret hold, der efter mange måneders intensiv øvning måtte gå hjem uden at få lov til at fyre latterkanonen af foran et feststemt publikum.

Det er derfor en ekstra stor glæde, at Nivå Amatør Teater nu kan genåbne med netop den forestilling søndag den 13. september klokken 15.

For at sikre, at Nivå Amatør Teater kan holde en meters afstand blandt publikum, indføres nummererede pladser.

Ved billetbestilling opgives som altid antal personer, men også om disse er nogen, man kan sidde tæt på. På den måde sikrer teaterhuset, at ægtefæller/husstande/mennesker man omgås kan sidde sammen, men at der vil være en meter hen til næste publikummer - på samme måde, som man kender det i biografen.

Teatersalen vil være åben ved ankomst og i pausen for at sikre spredning af publikum. Nivå Amatør Teater vil også gøre udendørsarealerne tilgængelige.

Premieren er søndag den 13. september klokken 15.00, og de øvrige spilledage er den 14., 19., 20., 22., 25. og 26. september. På hverdage klokken 20.00, weekender klokken 15.00. Billetter via 2712 2813, nivaateater@live.dk.

Har debatten om sexisme taget overhånd?