25. maj 2019
Ifølge direktør for Festlastbiler.dk har chaufførerne oplevet æg-kasteri i Egedalsvænge et par gange siden 2011. Foto: Jesper From
Ifølge direktør for Festlastbiler.dk har chaufførerne oplevet æg-kasteri i Egedalsvænge et par gange siden 2011. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasier: Studentervogne oplever ikke problemer i boligområder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasier: Studentervogne oplever ikke problemer i boligområder
Opdateret 14. juni 2018 kl. 12:08
Fredensborg - 14. juni 2018 kl. 12:06
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At Egedalsvænge i Kokkedal skulle være et problematisk område for studenterkørslen at bevæge sig ind i, er ikke noget Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) og Espergærde Gymnasium kan nikke genkendende til.

arrow Læs også: Studenterkørsel: Her tør vognmændene ikke køre

- Vores elever planlægger studenterkørslen, allerede et år inden de bliver studenter. Der er mig bekendt ikke nogen, der har nævnt eller talt om, at Egedalsvænge skulle være et problem for studenterkørslen, siger Jens Ulrik Engelund, der er vicerektor på NGG.

Heller ikke uddannelseslederen på Espergærde Gymnasium, Lars Holmqvist, har hørt, at studenterkørslen tager sine forbehold, når det gælder Egedalsvænge. Han påpeger dog, at gymnasiet kun har få elever fra området.

- Ikke mange fra området er optaget på skolen, så det kan være svært at be- eller afkræfte problemet, men jeg har aldrig hørt noget om, at det skulle være et problem at køre i området, siger Lars Holmqvist.

Direktør hos Festlastbiler.dk, Bengt Duus Svensson, understreger over for Frederiksborg Amts Avis, at firmaet ikke nægter at køre ind i området, men er ekstra opmærksom i området.

- Vi har oplevet et par gange siden 2011, at nogle har kastet æg mod lastbilen. Det er ikke noget, der slår nogen ihjel, men det er stadig en ubehagelig oplevelse, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede