24. juni 2019
Stierne i Nivå bliver meget mørke om aftenen i vinterhalvåret, og noget tyder på, at kommunen ikke er helt i mål med tryghedsskabende initiativer som lys og beskæring af træer Et andet emne er klubtilbud for de 15-17-årige - det ene klubtilbud, Klub 2990, har været lukket siden august-september.  Foto: Allan Nørregaard
Stierne i Nivå bliver meget mørke om aftenen i vinterhalvåret, og noget tyder på, at kommunen ikke er helt i mål med tryghedsskabende initiativer som lys og beskæring af træer Et andet emne er klubtilbud for de 15-17-årige - det ene klubtilbud, Klub 2990, har været lukket siden august-september. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gadeuro på politisk dagsorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gadeuro på politisk dagsorden
Fredensborg - 06. februar 2019 kl. 14:52
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres gruppeformand, Lars Søndergaard, skærper gerne »sit« udvalgs fokus på utryghed i dele af Nivå og opfordrer til, at borgmesteren udnytter sine muligheder.

arrow Læs også: Tryghed er vigtigere end politisk smuds

Det sker efter en artikel i Frederiksborg Amts Avis, hvor borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) henviste til Lars Søndergaard, da han blev spurgt til den tryghedsskabende indsats i Nivå.

To gange på 14 dage har en lille gruppe unge mennesker i Nivå lavet overfald, hvor de med en kniv har truet sig til tasker, penge og en ring.

Det har skabt en vis utryghed og en begyndende politisk debat. Lars Søndergaard (V), der er formand for Borgerservice-, Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, takker indledningsvis for den tillid, som borgmester Thomas Lykke Pedersen giver ham i gårsdagens artikler. Her lyder det, at borgmesteren har tillid til, at Lars Søndergaards udvalg har styr på den aktuelle situation.

- Jeg sætter en drøftelse på vores næste møde, og vi skal også lige have kig på, om de tryghedsskabende initiativer er nået i mål. Der er sat mere lys op om tunnellen, og der er ryddet ud i buskads, men det er ikke sikkert, at det er helt nok. Måske er der private arealer, som vi også skal inddrage, siger Lars Søndergaard (V) og tilføjer, at politikerne nu skal tage ansvar for, at opgaven ikke bare bliver sendt rundt mellem udvalgene og tabt mellem stolene.

- Det er kun unge over 18 år, som hører det udvalg, som jeg er formand for, og jeg ved ikke, om gerningsmændene er over 18 år. I virkeligheden er det jo en indsats, hvor vi også skal inddrage Børne- og Skoleudvalget og Social- og Seniorudvalget, og det handler også om politiets arbejde i området. Det diskuterer man i lokalrådet, hvor det er borgmesteren, der sidder med i udvalget, så det kan han fortælle om.

- Hvis jeg havde siddet i borgmesterstolen, havde jeg i den aktuelle situation inviteret til et møde på tværs af de tre udvalg til en snak om, hvad vi i fællesskab kan gøre, siger Lars Søndergaard (V).

arrow To røverier skaber utryghed
05. februar 2019 kl. 15:31 Opdateret: kl. 11:30

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede