20. oktober 2020
»From here to nowhere« og Drifting through« er blandt malerierne der i øjeblikket er udstillet på KulturStationen. Foto: Ege Arp-Hansen.
»From here to nowhere« og Drifting through« er blandt malerierne der i øjeblikket er udstillet på KulturStationen. Foto: Ege Arp-Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå på opdagelse i Ege Arp-Hansens univers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå på opdagelse i Ege Arp-Hansens univers
Fredensborg - 25. september 2020 kl. 06:46

Humlebæk: Indtil 6. december 2020 kan man besøge Ege Arp-Hansens tre måneder lange separatudstilling »origin« på KulturStationen i Humlebæk. I modsætning til de 50 mindre malerier vist på udstillingen »from here to nowhere« i Galleri Nybro i København tidligere på året, fokusere »origin« på 33 værker i Arp-Hansens måske foretrukne størrelsen 145 x 115 cm. Mest hængt op i grupper på to og to, såkaldte diptykoner. Der er også to større ophængninger, den største, »forever and a day«, er 11,5 meter langt.

Ege Arp-Hansen siger følgende om sine malerier:

- Evighed... det uendelige... har altid fascineret mig dybt... og jeg har stillet mig selv de vidunderlige spørgsmål: Hvad er evighed? Hvor kommer den fra? Kan den opstå ud af ingenting? Hvad er ingenting? Hvad er noget? Var der noget FØR noget? Var der noget før

ingenting? Samtidig med ingenting? Hvad er bevidsthed? Hvad er ånd? Mine malerier er optimistiske forsøg på at finde en poetisk balance mellem ånd og materie og en slags grundforskning i, at nærme mig en form for svar på disse fantastiske i al evighed ubesvarlige spørgsmål om det utilnærmelige, uforklarlige, uforståelige, uudsigelige, ubeskrivelige, uendelige, evige.

Udstillingen er åben fredag, lørdag og søndag 11.00 til 17.00 frem til 6. december 2020 og der er gratis adgang.

Ege Arp-Hansen er selv tilstede på udstillingen i åbningstiden, klar til en snak om sin kunst.

Der vil også kunne åbnes på andre tidspunkter efter aftale med Ege Arp-Hansen, for eksempel vil udstillingen være åben i forbindelse med forskellige arrangementer på KulturStationen.

Tre såkaldte Artists Talks er planlagt til hhv. søndag 27. september, søndag 25. oktober og søndag 29. november alle tre søndage klokken 13.30. Af hensyn til Covid-19 er deltagerantallet begrænset og der skal reserveres gratis biletter via KulturStationens hjemmeside https://kulturstationen3050.dk

Man kan læse mere, se malerier og høre interviews på egearp-hansen.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?