9. august 2020
Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fredensborgenser bliver kommunens første Lotto-millionær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredensborgenser bliver kommunens første Lotto-millionær
Opdateret 06. juli 2020 kl. 10:51
Fredensborg - 06. juli 2020 kl. 09:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stor familieferie, en ny bil eller opgradering af huset? Mulighederne er mange for en nyudklækket Lotto millionær fra Fredensborg Kommune, der efter weekendens Lotto trækning vandt 1 million skattefri kroner på Danske Spils Millionærgaranti.

Den nordsjællandske kommune, Fredensborg, er indbegrebet af slotsby, der både byder på Fredensborg Slot og Louisiana Museum. Og nu, efter weekendens Lotto trækning, også kommunens første millionvinder i år.

Og for 1.000.000 danske kroner kan du komme ganske langt, hvis du drømmer om en ferie til det udenlandske eller udskiftning af bilen. Vinderen havde godt nok ikke de rigtige Lottotal, men til gengæld vandt fredensborgenseren på Danske Spils Millionærgaranti.

Med Millionærgarantien trækkes der hver uge lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Det er altså muligt at millionær, selvom man har 0 rigtige.

Vinderen spillede med via mobil, og selvom det måske kun var en hurtig hverdagskupon online, er spillerens konto nu en million kroner rigere.

Det er første gang i år, en fredenborgenser vinder en milliongevinst i Lotto, men dog ikke milliondebut for det nordsjællandske landskab. En spiller fra Egedal Kommune kunne i uge syv hoppe op af sofaen med armene i vejret efter en Lotto trækning, hvor spilleren vandt 20 millioner kroner i Lotto hos Danske Spil.

Selvom weekendens heldige Lotto millionær ikke vandt den store pulje på 10 millioner, er der altså nok at fejre for de nordsjællandske kommuner, der må siges at have heldet med sig.

Den anden vinder af Danske Spils Millionærgaranti kommer fra Mariagerfjord Kommune.

Danske Spil ønsker den heldige kartoffel stort tillykke og glæder sig til at høre fra vedkommende. Næste uges 1. præmiepuljen lyder på 15 millioner kroner.

Vindertal en er:
2, 5, 7, 10, 21, 23, 25

Tillægstallet er:
16

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?