21. april 2019
Humlebæks gamle posthus bruges som borgerdrevet kulturhus. Fra den 13. oktober vil man kunne se dette værk
Humlebæks gamle posthus bruges som borgerdrevet kulturhus. Fra den 13. oktober vil man kunne se dette værk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra pakker til postkort: Borgere leger med det nedlagte posthus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra pakker til postkort: Borgere leger med det nedlagte posthus
Fredensborg - 09. oktober 2018 kl. 05:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En udstilling med temaet »Postkort Hjemmefra« flytter snart ind i det gamle posthus i Humlebæk, der er ved at forvandle sig til kulturhuset Kulturstationen.

Det glæder de frivillige på Kulturstationen, fordi der er tale om dygtige kunstnere. Titlen Postkort hjemmefra peger på det hjemlige som tema. Udstillingens værker forholder sig på forskellig vis til det konkrete fysiske sted, vi hver især kalder hjem, men i lige så høj grad til de psykologiske lag, der betoner et hjem gennem mange års brug, og de ordløse landskaber der prenter sig ind i ens sind, fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse.

Ferniseringen er lørdag den 13. oktober fra klokken 13.00 ti l15.00, hvor Merete Sanderhoof, museumsinspektør på Statens Museum for Kunst, vil åbne udstillingen. Den kan derefter ses torsdag til søndag frem til den 4. november. I udstillingsperioden afholdes rundvisninger, samtaler med kunstnerne og en filmaften med denne sæsons kunstfilm fra Art21.

Fire af de deltagende kunstnere har base i Humlebæk. De er Anette Harboe Flensburg, Bjørn Poulsen, Karen Gabel Madsen og Amalie Gabel.

Deltagende kunstnere i øvrigt er: Anne Sofie Skjold Møller, Ellen Hyllemose, Torgny Wilcke, Filip Vest, Emilia Bergmark og Frederik Albrecht.

Udstillingen er arrangeret og kurateret af billedkunstnerne Amalie Gabel og Karen Gabel Madsen, som er inviteret af Anette Harboe Flensburg, der er medlem af Kulturstationens bestyrelse. Find nærmere info om arrangementer i forbindelse med udstillingen på Kulturstationens Facebookside: KulturStationenHumlebaek og hjemmesiden www.kulturstationen3050.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede