28. november 2020
Pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen gæster Strandvejskirken i Humlebæk. Pressefoto.
Pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen gæster Strandvejskirken i Humlebæk. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag i Strandvejskirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag i Strandvejskirken

30. oktober er der underholdning med Andreas Flensted-Jensen i Humlebæk

Fredensborg - 24. oktober 2020 kl. 06:00

Fredag 30. oktober kl. 15 besøger pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen Strandvejskirken i Humlebæk, for at underholde med et foredrag om hans opvækst, og om, hvordan musik blev hans levevej.

Andreas Flensted-Jensen fortæller for første gang om sin barndoms fascination af lurer, harper og syngende tepotter. Undervejs spiller han uddrag af forskellig musik, der har haft afgørende betydning for hans interesse for det musikalske. Det bliver en humørfyldt og særpræget fortælling om hele den klassiske musiks historie. Han vil også afsløre nogle af de forskellige inspirationskilder og sjove oplevelser, som har drevet ham til hans egen begejstring for musikken.

I dag er Andreas Flensted-Jensen kendt som pianist og sanger, og han spiller ca. 70 koncerter om året, både i klassiske konstellationer med fx fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen, og i mere populærmusikalske sammenhænge - især sammen med sangeren Reg Downey.

Arrangementet koster 30,- og der serveres en kop kaffe i pausen undervejs.

Coronarestriktionerne overholdes, så alle trygt kan deltage, derfor opfordrer arrangørerne alle gæster til at holde afstand, spritte eller vaske hænder og blive hjemme hvis man føler sig sløj.

/pm

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?