1. december 2020
Forældrene bliver inddraget i en ny arbejdsgruppe, der skal finde den rette model for at kortlægge den reelle normering ude på stuerne. De præcise rammer for arbejdsgruppen skal diskuteres politisk på et møde mandag. Foto: Allan Nørregaard
Forældrene bliver inddraget i en ny arbejdsgruppe, der skal finde den rette model for at kortlægge den reelle normering ude på stuerne. De præcise rammer for arbejdsgruppen skal diskuteres politisk på et møde mandag. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre i arbejdstøjet: Her er opgaverne til ny arbejdsgruppe på børneområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre i arbejdstøjet: Her er opgaverne til ny arbejdsgruppe på børneområdet
Fredensborg - 11. januar 2020 kl. 07:23
Af Steffen Slot

På det næste møde i Børne- og Skoleudvalget tirsdag den 14. januar skal politikerne tage stilling til et kommissorium for en arbejdsgruppe på børneområdet. Oplægget til politikerne lyder, at gruppens opgave bliver at:

arrow Læs også: Først fakta, så penge på bordet

- Skabe et fælles billede af normeringen i kommunens institutioner.

- Etablere en metode/værktøj til at »oversætte« de officielle opgørelser fra regeringen, Danmarks Statistik og BUPL til den faktisk oplevede normering.

- Undersøge hvordan det samlede budget på politikområde 8, børn, anvendes og komme med anbefalinger til omprioriteringer.

- Undersøge forholdet mellem professionsuddannede pædagoger og ikke-uddannede og kigge på rekrutteringsmuligheder samt komme med langsigtede mål om personalets kompetencemæssige sammensætning.

Der er også et emne, som arbejdsgruppen ikke må diskutere, og det er spørgsmål om »rammer for ledelse og organisering af daglig drift af de kommunale dagtilbud«, fremgår det af oplægget til politikerne. Arbejdsgruppen skal ifølge forslaget bestå af en forældrerepræsentant fra hver områdebestyrelse, en faglig repræsentant fra BUPL Nordsjælland og FOA Nordsæjlland samt en eller to forældrerepræsentanter fra den gruppe, der har udvist en særlig interesse for personaleressourcer med indlæg i lokalpressen. Derudover skal der også være medarbejdere og ledelse fra den kommunale organisation.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?