24. november 2017
Sådan regner Semler Gruppen, importøren af Audi i Danmark, med, at det nye Audi-bilhus i Kokkedal kommer til at se ud, når det står færdigt i første kvartal af 2017.
Sådan regner Semler Gruppen, importøren af Audi i Danmark, med, at det nye Audi-bilhus i Kokkedal kommer til at se ud, når det står færdigt i første kvartal af 2017.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første byggesten lagt til Audis nye bilhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første byggesten lagt til Audis nye bilhus
Opdateret 26. februar 2016 kl. 12:38
Fredensborg - 26. februar 2016 kl. 06:02
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man slår vejen forbi krydset mellem Usserød Kongevej og Egedalsvej i Kokkedal, vil man snart kunne ane skelettet af Audis fremtidige bilhus, der skal ligge netop der.

arrow Læs også: Se billederne: Spaceship Audi er landet

- Lige nu er vi i processen med at støbe det fundament, som selve forretningen skal bygges på, så allerede i slutningen af marts vil naboer begynde at kunne se stor aktivitet fra byggepladsen, fortæller Klaus Frøkjær, der er direktør for Audis forretninger i Danmark.

Bilhuset, der bliver bygget ud fra internationale standarder, forventes at stå klar i første kvartal af 2017, men hvornår bilhuset præcis kan slå dørene op for de fremtidige kunder, kan direktøren endnu ikke oplyse.

- Lige præcis om det bliver i starten af januar eller i slutningen af februar er ikke til at sige, før vi er nået en etape længere med byggeriet, fortæller direktøren.

Og kunderne kan glæde sig til et bilhus af international standard, for Audi-huset i Kokkedal bliver bygget ud fra en international Audi-Skabelon.

- Nogle af elementerne i det fremtidige bilhus går igen i Audi-huse verden over, andet er blevet tilpasset bilhuset i Danmark, fortæller Jørgen Bjerregaard, der er ejendomsdirektør i Semler Ejendomme A/S.

For eksempel vil bilhusets facade blive udstyret med et karakteristisk stort panoramavindue, som afsluttes i bueformede skrå vinkler.

Ejendomsdirektøren kan også afsløre, at det nye bilhus vil komme til at rumme 12 værkstedspladser, som kunderne vil få udsigt til fra salgsområdet.

- Værksteder i dag nærmer sig operationsstuer. Det vil vi gerne vise frem, så når man står i salgsområdet, skal man kunne se ind i værkstederne - lidt ligesom, når restauranter viser deres køkkener frem, fortæller han og tilføjer, at kunderne skal have en oplevelse, når de kommer forbi bilhuset i Kokkedal.

arrow Audi bygger nyt bilhus i Kokkedal
19. december 2014 kl. 13:43 Opdateret: kl. 21:13
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk