26. januar 2021
Torsdag blev tre drenge fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør. Alle blev de varetægtsfængslet i 14 dage for voldtægt mod en 14-årig pige. Foto: Allan Nørregaard
Torsdag blev tre drenge fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør. Alle blev de varetægtsfængslet i 14 dage for voldtægt mod en 14-årig pige. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire unge voldtægtsofre: Politiet afdækker barskt ungdomsmiljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire unge voldtægtsofre: Politiet afdækker barskt ungdomsmiljø
Fredensborg - 15. juni 2018 kl. 04:50
Af Camilla Sørensen

Nordsjællands Politi efterforsker i øjeblikket fire voldtægtssager, hvor fire piger i alderen 13 til 15 år angiveligt er blevet voldtaget i Kokkedal og Nivå. En af sagerne skete tilbage i oktober sidste år, men er først for nyligt blevet anmeldt, fortæller Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

arrow Læs også: Løslader fem unge i stor voldtægtssag

- Der er en sammenhæng mellem de fire forhold. Nogle af gerningsmændene går igen i sagerne, fortæller han.

Indtil videre er seks drenge i alderen 15 til 17 år fængslet. Torsdag blev tre af drengene fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Helsingør. Alle er de sigtet for på skift i løbet af tre gange sidste år at have tvunget sig til oralskift hos den samme 14-årige pige. Den ene gang i et solcenter i Hørsholm. To af drengene er desuden sigtet for enten at have tiltvunget sig samleje eller forsøgt at tvinge sig til samleje. De nægter sig skyldige.

For knap to uger siden blev tre drenge varetægtsfængslet. Ifølge sigtelsen havde de i fællesskab tvunget en 14-årig pige ind på et værelse, hvor en af drengene tvang sig til samleje, mens de to andre filmede og holdt vagt.

Frederiksborg Amts Avis ville gerne have haft Fredensborg Kommune til at fortælle, hvordan kommunen overordnet håndterer en så omfattende sag om voldtægt af mindreårige piger. Torsdag ønskede kommunen ikke at udtale sig, ej heller om kommunen har kendt til faresignaler uden at reagere.

arrow Fem drenge fængsles fortsat i sagen om gruppevoldtægt
26. juli 2018 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47
arrow Mobil politistation skal skabe tryghed i udsat boligområde
11. juli 2018 kl. 05:09 Opdateret: kl. 16:56
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?