16. oktober 2019
Organist ved Vor Frue kirke i Svendborg Poul Balslev og cellist Anne Vilain giver den første onsdagskoncert i Slotskirken.
Organist ved Vor Frue kirke i Svendborg Poul Balslev og cellist Anne Vilain giver den første onsdagskoncert i Slotskirken.
Foto: ulrich klostergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire sommerkoncerter spilles i Slotskirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire sommerkoncerter spilles i Slotskirken
Fredensborg - 09. juli 2019 kl. 13:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I juli måned er der igen i år onsdagskoncerter i Fredensborg Slotskirke. Det bliver med besøg af musikere fra andre steder i Danmark, så man kan høre varieret musik i sommermåneden - hver uge med dansk musik på programmet. Der er gratis adgang til koncerter, hvor man fire onsdage i træk vil kunne høre begge kirkens orgler bliver brugt. Alle koncerter bliver spillet klokken 17.30.

Den første koncert finder sted onsdag den 10. juli med cellist Anne Vilain og Povl Balslev, organisk ved Vor Frue Kirke i Svendborg, som spiller programmet, Nordic Tune, der byder på en blanding af dansk og svensk musik med numre af Carl Nielsen og Oskar Lindberg. Onsdag den 17. juli gæster sopran Julie Albertsen, Jeppe Lindberg, der er solotrompetist ved Det Kongelige Kapel, og organist ved Vestervang Kirke Morten Poulsen kirken. De spiller dansk musik af Eliassen og Morten Poulsen selv.

En uge senere - den 24. juli - er det saxofonist Michael Lund og domorganist ved Odense Domkirke Randi Elisabeth Mortensen, der spiller dansk og fransk musik. Den sidste sommerkoncert er den 31. juli, hvor slotsorganist ved Frederiksborg Slotskirke Bine Bryndorf og alt-sangerinde Rose-Ann Semler spiller. Deres program bliver en blanding af dansk, tysk og fransk musik med numre af Johann Sebastian Bach og Carl Nielsen.

Bag koncerterne står Asminderød Kirke, der har fået økonomisk støtte af Augustinus Fonden og William Demant Fonden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede