21. februar 2020
Her ses tyske borgmester Bernd Fuhrmann i selskab med borgmester Thomas Lykke Pedersen (S), da Berleburg Klubben i oktober sidste år deltog i fejringen af 50-året for venskabsbysamarbejdet. Det skete i Bad Berleburg.
Her ses tyske borgmester Bernd Fuhrmann i selskab med borgmester Thomas Lykke Pedersen (S), da Berleburg Klubben i oktober sidste år deltog i fejringen af 50-året for venskabsbysamarbejdet. Det skete i Bad Berleburg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire dage med gæster fra tysk venskabsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire dage med gæster fra tysk venskabsby
Fredensborg - 11. september 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag i denne uge får kommunen et fint besøg fra Bad Berleburg, der er Fredensborgs tyske venskabsbesøg. 14 personer med borgmester Bernd Fuhrmann i spidsen kommer i dagene fra torsdag den 12. september til søndag den 15. september.

I samarbejde med Berleburg-Klubben er der udarbejdet et fyldigt program for besøget, som omfatter en række faglige emner, men også besøg i kommunen, fortæller Berleburg-Klubben.

Efter ankomsten på torsdag, hvor delegationen modtages til frokost på rådhuset i Kokkedal, vil en række emner som sundhed, udveksling, bæredygtighed og klima, samt digitalisering være på programmet. Efterfølgende er der besøg på Louisiana.

Fredag besøger delegationen klimatilpasningsprojektet i Kokkedal, hvor Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen vil fortælle om kommunens tiltag på området. Herefter er der arrangeret en sejltur på Esrum Sø, med efterfølgende spadseretur i slotsparken i Fredensborg. Herefter besøger den tyske delegation Helsingør, hvor der blandt andet vil være besøg på Kulturværftet og på Kronborg. Der bliver også tid til at besøg Helsingør gamle bymidte.

Lørdag er delegation med ved Fredensborg Slotsmarked, hvor Fredensborgs borgmester i samarbejde med Borgerforeningen vil guide gæsterne i Fredensborg by, og om aftenen er Berleburg-Klubben værter ved et afslutningsarrangement for medlemmer af Byrådet og Venskabsbyforum samt den tyske delegation.