23. oktober 2018
Hvert bysamfund har sit særkende, og nogle steder er der bare behov for flere forbudsskilte mod  knallertkørsel - andre steder gælder andre regler, påpeger Per Frost Henriksen (S).Foto: Allan Nørregaard
Hvert bysamfund har sit særkende, og nogle steder er der bare behov for flere forbudsskilte mod knallertkørsel - andre steder gælder andre regler, påpeger Per Frost Henriksen (S).Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fingrene væk fra knallertforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fingrene væk fra knallertforbud
Fredensborg - 10. januar 2018 kl. 07:52
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lad være med at pille ved et forbud, der virker, siger Per Frost Henriksen (S). Han husker stadig det voldsomme problem med knallerter for 13 år siden.

Per Frost Henriksen, socialdemokraternes gruppeformand i byrådet, har siden oktober undret sig over, hvorfor politikerne nu skal bruge tid på at diskutere et mindre restriktivt forbud mod knallertkørsel på kommunens stier, særligt i den sydlige del af kommunen, hvor der er langt flere forbud end i den gamle Fredensborg-Humlebæk Kommune.

- Har vi fået nogle klager over, at der er for mange forbud? Er der noget, der ikke virker? Nej, det virker, de nuværende regler - og hvis der skulle være et enkelt hjørne i kommunen, hvor der er sat et skilt for meget op, går det nok. Vi skal jo heller ikke ensrette bare for at ensrette, siger Per Frost Henriksen, der advarer mod at lempe på reglerne for knallertkørsel på kommunens stier.

Sagen skal diskuteres i Infrastruktur- og Miljøudvalget i dag, onsdag. Per Frost Henriksen husker tydeligt debatten i 2004, hvor han var politikeren i opposition, der forlangte, at kommunen satte ind over for voldsom og larmende knallertkørsel særligt på stierne i Nivå.

- Problemet var virkelig stort dengang, og derfor måtte vi sætte ind. Det kan godt være, at der bliver solgt færre knallerter nu, men hvis vi ikke får klager med de nuværende regler, hvorfor så ikke bare lade dem være? De virker jo, siger han og opfordrer sine byrådskolleger i Infrastruktur- og Miljøudvalget til nøje at tænke over, hvor mange ressourcer de kaster ind i en kortlægning af, hvor reglerne skal ændres - og hvor de ikke skal.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk