21. november 2018
Den populære morgensang på Nivå Bibliotek fortsætter også i det nye år - tirsdag formiddag. Foto: Allan Nørregaard
Den populære morgensang på Nivå Bibliotek fortsætter også i det nye år - tirsdag formiddag. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et forår med sang, slægt og strikkepinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et forår med sang, slægt og strikkepinde
Fredensborg - 18. januar 2018 kl. 18:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med det nye års komme er der gensyn med flere af bibliotekernes faste tilbud. Og der er noget for enhver smag - hvad enten man er til syslerier, computere eller morgensang, lover Fredensborg Bibliotekerne.

Fra tirsdag den 30. januar, og de følgende tirsdage, kan man få varmet stemmebåndene godt op på Nivå Bibliotek og Medborgercenter, når der om formiddagen bydes på den populære og hyggelige fællessang.

Den 7. februar starter en ny sæson af Fredensborg Biblioteks håndarbejdscafé, hvor alle med hang til strikkepinde, hæklenåle og sytråd kan dyrke deres interesse i selskab med ligesindede. Nivå Bibliotek og Medborgercenter har også en håndarbejdscafé, som starter den 13. februar.

På Humlebæk Bibliotek og Nivå Bibliotek og Medborgercenter vil tirsdag eftermiddag atter byde på it-caféer som et fast ugentligt indslag. Her kan man få hjælp af frivillige til hverdagens it-udfordringer, hvad enten man skal installere en app på sin iPad, lære at benytte bibliotekets ebøger, købe en flybillet på nettet eller noget helt fjerde.

På Fredensborg Bibliotek kan nye såvel som lidt mere øvede slægtsforskere den 5. februar og den 5. marts få hjælp til internettets mange kilder, når Sten Petersen endnu engang stiller sin slægtsforskningsekspertise til rådighed.

Sidst, men ikke mindst, kan man hver anden tirsdag i lige uger fra den 9. januar være med i læseklubben for etniske kvinder, hvor man med udgangspunkt i højtlæsning af en kort tekst kan blive mere fortrolig med det danske sprog.

De præcise datoer og tidspunkter samt tilmeldingsinformation til vinteren og forårets aktiviteter kan ses på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og i et trykt program fra den 15. januar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk