24. maj 2019
Kom med ind i Anne Marie Helgers fortryllende lydunivers i denne franske mosaik; fuld af eksistentielle værdier, sanselighed og charme, opfordrer forfatteren Marianne Paul, Humlebæk.
Kom med ind i Anne Marie Helgers fortryllende lydunivers i denne franske mosaik; fuld af eksistentielle værdier, sanselighed og charme, opfordrer forfatteren Marianne Paul, Humlebæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En tre timers fantasifuld lydrejse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En tre timers fantasifuld lydrejse
Fredensborg - 11. december 2018 kl. 19:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forfatteren Marianne Paul opsøger den særlige franske magi i et lydværk, som Anne Marie Helger har indlæst.

Man kan godt sidde en vinterdag i Danmark og rejse gennem årstiderne i Frankrig for at finde sprudlende glæde og humor - stjernestunder og fortidens bryllupper.

Forfatteren Marianne Paul har skabt 22 sansemættede fortællinger, og nu er værket udkommet som et lydværk. Marianne Paul, der bor i Humlebæk, beskriver det som en fantasifuld tre timers CO2-neutral rejse midt i Frankrigs stemningsfyldte tableauer. Mød det forunderlige - i det store og i det små - og få nyt kød og blod med dig hjem, lyder opfordringen fra Marianne Paul, der glæder sig over, at det er Anne Marie Helgers velkendte og roste stemme, der har indlæst bogen.

»Vi kikker indenfor i den gamle operabiograf, er med til indvielsen af klokkespillet i Notre Dame en Vaux og står forundrede ved bredden af tre forsvundne byer. Vi nyder duften af de historiske roser, der genvandt terræn efter første verdenskrig, og besøger det dansende bibliotek, med bøgerne som dansepartnere. På en dejlig sommeraften forføres vi, og på en kold vinterdag er vi til vinsmagning hos selveste Dom Pérignon.

Tiden skrues tilbage til middelalderen, vi hører Himmeløglen synge, oplever vinbondens datter blive gift og taber vores hjerte til en stenfigur«, lyder det i Marianne Pauls beskrivelse af bogen.

Fortællingerne er krydret med musik af Georges Delerue (biografernes Mozart), og når årstiderne skifter, kan man i passagerne nyde små lyd-kreationer fra Epic Sound.

Marianne Paul har en kandidatgrad i Litteraturvidenskab & Sprogpsykologi og har skrevet artikler og reportager for Information, Frederiksborg Amts Avis og Jyllands-Posten. Lydbygen hedder »Som lyset i en Renoir« og er udgivet i samarbejde med Anne Marie Hegler.

Find den digitale lydbog hos nettets onlineboghandlere og streamingtjenester. Lydbogen kan også købes som cd i butikken La France Shop i Espergærde, eller på www.lafranceshop.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede