21. juli 2019
Der blev skiftet ud på formandsposten i Kokkedal Løbeklub.
Der blev skiftet ud på formandsposten i Kokkedal Løbeklub.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ny blev formand fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny blev formand fundet
Fredensborg - 12. februar 2019 kl. 05:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev ændret i strukturen, da KIK IND afholdt den årlige generalforsamling for Kokkedal Løbeklub i Egedalshallen i weekenden, hvor 34 af 71 medlemmer var mødt op.

Egon Erlandsen, der har siddet i bestyrelsen siden 1982 og været formand for løbeklubben siden 2011, aftrådte nemlig formandsposten, og Helle Armandi blev i stedet valgt. Dermed er det hende, der fremadrettet står i spidsen for Kokkedal Løbeklub, som afholder en række arrangementer hvert år - eksempelvis Kokkedalløbet i august.

I bestyrelsen sidder nu Helle Armandi, Egon Erlandsen, Mette Nielsen, Torsten Hoffmann-Petersen, Flemming Høeg Nilsson, Bjarni Jensen, Tina Rasmussen, Karina Skydt og suppleanter Lisette de Boer og Bjarne Hjorlund.

Udover den ugentlige løbetræning mandag og onsdag, er Kokkedal Løbeklubs næste opgave 12 ugers træning frem mod løbet, Royal Run, der blev afholdt i København i den 10. juni.

Klubben støtter op om arrangementer som Skole OL, Kokkedalskolens og Børnehusenes efterårsløb, Esrum sø rundt og Familiefræs på Fredtoften, men de afholder også sociale arrangementer som vinsmagning, aktivitetsture, sammenkomst på toppen af Fredtoften, løbefest og morgenmadssammenkomster

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede