7. august 2020
Fire forestillinger i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio er skabt for de 70+ årige.
Fire forestillinger i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio er skabt for de 70+ årige.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En lærke letter - alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lærke letter - alligevel
Fredensborg - 28. juli 2020 kl. 19:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år er det 80 år siden, Danmark blev besat af Nazityskland, og 75 år siden danskerne oplevede den berusende befrielse. Mange ville gerne have frisket minderne op den 9. april og 5. maj, men måtte opgive, fordi landet blev »besat« af corona.

Det vil Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio sammen med Madam Mangor og Ældre Sagen nu råde bod på, lyder den glade besked i en pressemeddelelse. Byens 70+ årige inviteres til en times sikker sangcafe, hvor der bliver genhør med de elskede sange fra 1940'erne og mulighed for at synge med på nogle af dem.

Det bliver de to »sanglærker« fra Madam Mangor, Frida Wessely og Karen Mose, der underholder med viser og sange. Herunder nogle af PH's skønne sange. Ved flyglet sidder kapelmester Mads Jensen.

Der er adgang for 70+ årige, der pga. corona alt for længe har måttet undvære fællesskab og glæde, og for deres eventuelle ledsagere, der godt må være yngre. Deltagelse er gratis, fordi arrangørenre har opnået tilskud fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen. Men der er kun adgang, hvis man på forhånd har købt billetter á kroner 0 på www.fredensborgbio.dk. Flere der følges ad, skal bestille billetter samlet, så vi kan placere jer sammen, og adskilt fra andre.

Gamle Bio vil være indrettet med god afstand og håndsprit. Billetter skal bestilles senest to dage før, og forestillingerne kan opleves lørdag den 1. august klokken 15.30, søndag den 2. august klokken 15.30, lørdag den 8. august klokken 15.30 og søndag den 9. august klokken 15.30.

Der skal ved bestillingen oplyses telefon og e-mail, så man kan kontaktes ved eventuelle ændringer. Sangcafeen bliver senere gennemført på både Benediktehjemmet og Lystholm for deres beboere og pårørende.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?