28. januar 2021
Stålspær og betonelementer skal ind på byggepladsen i de kommende dage, og stålet skal nittes sammen.
Stålspær og betonelementer skal ind på byggepladsen i de kommende dage, og stålet skal nittes sammen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En kæmpe kran - og så seks dage med larm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kæmpe kran - og så seks dage med larm
Fredensborg - 24. november 2020 kl. 09:13
Af Steffen Slot

Byggeriet af Gymnastikkens Hus går ind i en fase, hvor der i de næste dage kommer til at ske store ting. Bogstaveligt talt. Stålspær og betonelementer skal kranes på plads. Derfor er det nødvendigt med mere arbejdsplads, og entreprenøren må derfor flytte byggepladshegnet ud mod parkeringspladsen ved Kokkedalskole.

arrow Læs også: Bil fik bule og byggehul blev oversvømmet

Det fortæller Fredensborg Kommune. Samtidig blive grusstien ned langs med byggepladsen lukket fra tirsdag den 24. november til fredag den 27. november. Cykler bliver i denne periode ledt uden om og ned af Blomsterager.

Tidsplanen er således:
Onsdag 25 november og fredag den 26. november vil lastbiler komme med betonelementer ind fra Holmegårdsvej. Her sikrer kommunen, at der er folk tilstede ved cykelstioverkørsel for at sikre tryghed.

Fredag den 27. november, fjernes kranen og byggepladshegn flyttes tilbage, så stien er åben igen.

Fra mandag den 30. november og tre dage frem vil der blive kørt stålelementer ind fra Rugvænget, og den 7. og 8. december betonelementer. Tidsestimater er med forbehold for vind og vejr som kan sinke processen.

For de børn og voksne, der er interesseret i byggeri, vil der være meget at kigge på. Men aktiviteterne vil også give gener:

- Vi vil desværre komme til at larme rigtig meget, når stålet skal nittes sammen. Det bliver i seks dage fra onsdag den 25. november til onsdag den 2. december, dog kun i hverdagene og i tidsrummet fra klokken 07.00 til 18.00. Vi beklager forstyrrelsen, skriver Fredensborg Kommune på hjemmesiden.

arrow Billeder: Nu får stor gymnastikforening et nyt gymnastikhus
02. september 2020 kl. 19:20 Opdateret: kl. 19:06
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?