25. februar 2020
Den elskede danske folkekomedie »MARTHA« kan opleves som teaterstykke to dage i Teaterhuset på Kalvehaven i Nivå.
gallery icon

Se billedserie

Den elskede danske folkekomedie »MARTHA« kan opleves som teaterstykke to dage i Teaterhuset på Kalvehaven i Nivå.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En folkekomedie, sømandsliv - en verdenspremiere!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En folkekomedie, sømandsliv - en verdenspremiere!
Fredensborg - 09. oktober 2019 kl. 11:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang nogensinde bliver den legendariske danske sømandsfilm til en teaterforestilling. Der er tale om intet mindre end en verdenspremiere på forestillingen »Martha«.

Frederiksberg Teater har fået spillerettighederne af Lisbeth Dahl, der har manuskript rettighederne efter Preben Kaas. Teatret har fået lov til at omdanne filmen til et teaterstykke, hvor teatertruppen er tro mod filmen og de mange kendte replikker.

Lørdag den 19. oktober og søndag den 20. oktober spiller forestillingen på Nivå Amatør Teater - begge dage klokken 15.00. Publikum kan glæde sig til fortællingen om Martha og hendes besætning, der nyder driverlivet i middelhavets sol og varme.

Hygge og dejlig mad er vigtigere end arbejde. Piben får dog snart en anden lyd, da den strenge skibsreder selv skal med på søen. Det bliver sjovt, hyggeligt og meget maritimt,lover Nivå Amatør Teater, der har inviteret folkekomedien »Martha« til Nivå.

Forfatter: Preben Kaas. Instruktør: Martin Kragballe Appelquist Rasmussen. Forestillingen er produceret af Frederiksberg Teater.

Billetpris er 80 kroner for voksne og 40 kroner for børn under 15 år. Køb billetter via 2712 2813 eleler nivaateater@live.dk. Yderligere info: www.nivaateater.dk