25. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter voldsom arbejdsulykke: Nyt om 30-årigs tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter voldsom arbejdsulykke: Nyt om 30-årigs tilstand
Fredensborg - 25. februar 2021 kl. 11:57
Af Steffen Slot

Den 30-årige mand, der blev klemt fast under et jordskred mandag eftermiddag, var torsdag morgen stadig indlagt på sygehuset. Han havde det dog efter omstændighederne godt.

arrow Læs også: Klemt i jordskred: 30-årig kørt på hospitalet

Henrik Hansen, direktør i Fredensborg Forsyning, oplyser, at ulykken skete i forbindelse med gravearbejdet til nye kloakledninger på Endrupvej. Der var tale om etablering af kloakledning til et nyt hus, og den type arbejder løser Fredensborg Forsyning selv.

- De gravede i en til to meters dybde, og jorden kan være ustabil, når det veksler mellem tø og hård frost. Jord, der er frosset i en tykkelse på en halv meter, er mere porøs, og det har overrasket dem.
- Selvfølgelig giver ulykken anledning til, at vi gennemgår vores procedurer en ekstra gang, så det ikke sker igen. Vi har i øvrigt ikke haft den type arbejdsulykker før, så det sker heldigvis meget sjældent, fortæller Henrik Hansen.

Ulykken skete mandag klokken 14.16, hvor den 30-årige blev klemt fast under jordskredet og efterfølgende kørt til hospitalet. Arbejdstilsynet er underrettet om ulykken.

Stemmer du til kommunalvalget i år?