14. oktober 2019
Nordsjællands Brandvæsen var onsdag aften ved 22.30-tiden forbi Nivå Nu for at slukke en brand, der heldigvis ikke havde fået ordentligt fat i bygningerne. Foto: Steffen Slot
Nordsjællands Brandvæsen var onsdag aften ved 22.30-tiden forbi Nivå Nu for at slukke en brand, der heldigvis ikke havde fået ordentligt fat i bygningerne. Foto: Steffen Slot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter forsøg på brand: Medarbejdere er rystede, og kontoret lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter forsøg på brand: Medarbejdere er rystede, og kontoret lukker
Fredensborg - 06. september 2018 kl. 14:14
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det boligsociale projekt Nivå Nu, der først og fremmest arbejder med forebyggelse, lukker kontoret indtil næste uge.

Det sker efter et brandforsøg onsdag aften, hvor Nivå Nu's lokaler blev forsøgt antændt med en brandbar væske to steder.

arrow Læs også: Video: Unge ville nedbrænde Nivå Nu

- Medarbejderne er naturligvis rystede, og de forventer ikke, at vores arbejdsplads skal udsættes for det, vi nu oplever. Vi har også en frustration over ikke at kunne forstå sammenhængen, siger Bjarke Gudbjerg, sekretariatsleder i Nivå Nu.

- Nivå Nu er jo ikke en del af Klub 2990, men vi er naboer, og derfor ved vi ikke, om det hele skyldes en tilfældighed - eller om nogle har set sig vrede på Nivå Nu. Den uvished påvirker os, fordi så er det svært for os at reagere på det og forebygge nye episoder, forklarer Bjarke Gudbjerg.

Nivå Nu havde inviteret til åbent hus torsdag eftermiddag, men det blev aflyst, og fredag er der lukket. Efter weekenden vurderer det boligsociale projekt igen situationen og afgør, hvad der skal ske.

Uroen i Nivå kommer efter en torsdag i sidste uge, hvor Fredensborg Kommune informerede en gruppe unge om, at Klub 2990 drosler ned for tilbuddet til de unge over 18 år. Det var et midlertidigt tilbud, der blev lavet i foråret.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede