21. oktober 2019
Hvis vejret bliver godt, er sommerballetten i Fredensborg Slotshave et meget smukt syn. Her er vi tilbage i 2007. Foto: Steffen Slot
Hvis vejret bliver godt, er sommerballetten i Fredensborg Slotshave et meget smukt syn. Her er vi tilbage i 2007. Foto: Steffen Slot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dronning Margrethe med til sommerballet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dronning Margrethe med til sommerballet
Fredensborg - 11. juni 2019 kl. 14:02
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 18. juni klokken 19 er der ballet i verdensklasse i Fredensborg, når Den Kongelige Sommerballet indtager Fredensborg Slotshave.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe, der kommer fra et arrangement i Oksbøl, vil overvære sommerballetten, oplyser Kongehuset.

For omtrent et år siden blev sommerballetten aflyst på foranledning af netop Kongehuset. Dengang var forklaringen, at dronningen havde residens på Fredensborg Slot, men svaret var omgæret af en vis mystik. Hvorfor dronningens ophold på slottet ikke kunne forenes med et besøg fra den kongelige sommerballet i Slotsparken, kunne Kongehuset ikke uddybe nærmere. Kongehuset afviste sidste år, at det var fejringen af kronprinsens 50-års fødselsdag den 26. maj, der udelukkede balletdanserne fra Slotsparken.

Dette år er sommerballetten begunstiget af dronningen som gæst, hvilket nok skal gøre oplevelsen endnu større for deltagerne. Det er gratis for alle at deltage, og der er udpeget en række steder, hvor det er muligt at parkere.

Dronningens Kovang, Fredensborg Bycenter, Wendorfsvej 4-6, Endrupskolen, Endrupvej 32, Fredensborg Stadion, Kastanievej 16, Sørup v. Ishuset, Slotsvænget 65, Fredensborg Bymidte, Chrst Boecksvej 1 og Fredensborg Station, Stationsvej 3. Kom i god tid, lyder opfordringen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede