22. juni 2021
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drama på Helsingørmotorvejen: Torpederede bilist og lykkedes med flugtforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drama på Helsingørmotorvejen: Torpederede bilist og lykkedes med flugtforsøg
Fredensborg - 08. maj 2021 kl. 10:32
Af Philip Horup

En ganske kaotisk chauffør torpederede sent på aftenen fredag en anden bilist på Helsingørmotorvejen i sydgående retning. Trods en voldsom snurretur resulterede uheldet heldigvis ikke i alvorlig personskade.

- Den forurettede part snurrede rundt et par gange og endte med at holde på tværs på vejbanen som følge af sammenstødet, oplyser David Borchersen, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi.

Herefter fulgte en større politiaktion, da den anden bilist besluttede sig for at tage flugten. Omkring 200 meter efter sammenstødet smed personen således bilen fra sig og fortsatte sin flugt væk fra motorvejen.

Ifølge Nordsjællands Politi blev motorvejen i den forbindelse lukket af, og hundepatruljerne blev sat på sporet. Alligevel lykkedes personen med sit flugtforsøg. Uheldet skete på motorvejen nær ved Kokkedal, oplyser politiet.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?