22. oktober 2021
 200 gram hash på få måneder er for meget til eget forbrug, når man ryger et par joints om dagen. En 36-årig mand skal i fængsel i 50 dage.
200 gram hash på få måneder er for meget til eget forbrug, når man ryger et par joints om dagen. En 36-årig mand skal i fængsel i 50 dage.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dommen er faldet: Smed hash ud af vinduet, da politiet kom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dommen er faldet: Smed hash ud af vinduet, da politiet kom
Fredensborg - 22. september 2021 kl. 18:34
Af Steffen Slot

To gange har politiet slået til mod den samme lejlighed i Kokkedal, hvor en 36-årig mand begge gange var i besiddelse af pæne mængder af hash.

Første gang var en aften i februar, hvor politiet fandt 119,8 gram hash. En del af hashen smed han ud af vinduet, da politiet kom.

Anden gang var en aften i juni ved 22-tiden, hvor den samme mand var i besiddelse af 80,3 gram hash. Den 36-årige mand er tidligere dømt for besiddelse og videresalg af euforiserende stoffer, og dengang i august 2020 gav det en betinget straf med besked om, at den 36-årige skulle gå i behandling for sit stofmisbrug.

Imidlertid er han faldet tilbage i de gamle vaner, fortalte han forleden i retten i Helsingør. Det skyldes, at han bor i samme område, forklarede han.

Politiets konfiskation af hash endte med over 200 gram hash, og dermed fandt retten det bevist, at der er tale om videresalg. Da der tilmed er tale om ligeartet kriminalitet begået i prøvetiden, er det slut med betinget straf. Dommen blev 50 dages ubetinget fængsel, fremgår det af dombogen fra retten i Helsingør.

slot

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?