10. december 2019
Ninas NaturCafé i Kirkelte kan lørdag den 17. august byde på et spændende musikalsk besøg: Trioen Dissing og Las spiller i haven.
Ninas NaturCafé i Kirkelte kan lørdag den 17. august byde på et spændende musikalsk besøg: Trioen Dissing og Las spiller i haven.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dissing og Las til koncert på den skønne naturcafe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dissing og Las til koncert på den skønne naturcafe
Fredensborg - 14. august 2019 kl. 05:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rasmus Dissing, Jonas Dissing og Las Nielsen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing og har i dag fundet deres helt egen lyd og musikalske univers. De inviterer publikum med, og fortællinger og fantasier viser vej gennem eftermiddagens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet.

Lørdag den 17. august fra klokken 14.00 til 16.00 spiller trioen på Ninas Naturcafe i Kirkelte. Der spilles to sæt på hver cirka 40 minutter med en pause imellem, og i dagens anledning har Nina Dolriis sat en buffet op nede i haven, så forsyningerne er tæt på.

Der er fri adgang, og der kan ikke reserveres, så det gælder om at komme i god tid og finde en plads. Caféen åbner klokken 12.00. Husk regntøj og paraply, hvis vejret driller, lyder opfordringen.

grafik køb billede