16. december 2017
Foredraget giver et spændende indblik i den russiske forfatter Fjodor Dostojevskijs skarpe behandling af terrorisme og radikalisering
Foredraget giver et spændende indblik i den russiske forfatter Fjodor Dostojevskijs skarpe behandling af terrorisme og radikalisering
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den store forfatters ord om terror

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store forfatters ord om terror
Fredensborg - 11. oktober 2017 kl. 16:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kan vi som moderne læsere i det 21. århundrede læse en 1800-tals forfatter som Fjodor Dostojevskij og udvide vores forståelse for terrorens væsen, ideologiske tankegods og tiltrækningskraft?

Sådan lyder et af de spørgsmål, som cand. mag. og specialist i russisk litteratur, Johannes Nidam, vil behandle i et foredrag på Humlebæk Bibliotek. Det sker torsdag den 26. oktober fra klokken 19.30 til 21.00 I løbet af foredraget berører Johannes flere af Dostojevskijs litterære hovedværker, når han blandt andet kommer ind på forfatterens intense opgør med revolutionær nihilisme.

I forfatteren Fjodor Dostojevskijs samtid var terrorisme og radikalisering aktuelle emner, og Johannes Nidam vil fortælle om datidens forfatteres forhold til politisk radikalisme og ikke mindst datidens ophedede debatklima, som Dostojevskij tog aktivt del i. En almindelig billet til arrangementet koster 40 kr., men er man medlem af Biblioteksklubben kan man købe en billet for 25 kr. Billetter købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Program.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk