18. april 2021
Ej heller i år bliver der fakkeloptog, når Dronning Margrethe indleder foråret og sommerens ophold på Fredensborg Slot. Arkivfoto
Ej heller i år bliver der fakkeloptog, når Dronning Margrethe indleder foråret og sommerens ophold på Fredensborg Slot. Arkivfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Datoen er klar: Dronningen flytter til Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Datoen er klar: Dronningen flytter til Fredensborg
Fredensborg - 28. februar 2021 kl. 12:26
Af Steffen Slot

Normalt bliver Dronningens residensforlæggelse til Fredensborg Slot markeret med et stort fakkeloptog fra Fredensborg Station til slottet, men det sker ikke i år.

arrow Læs også: Dronningens liv i billeder: 16 fantastiske øjeblikke

Datoen for residensforlæggelsen er dog offentliggjort med Kongehusets kalender for de kommende uger. Det sker tirsdag den 9. marts, hvor Hendes Majestæt Dronningen traditionen tro begynder forårets og sommerens ophold i Fredensborg.

For omtrent et år siden skulle der være fakkeltog den 12. marts med en ny traditionen, hvor slotskirkens pigekor skulle synge med i indre slotsgård foran slottet. I dagene i begyndelsen af marts sidste år ramte pandemien for alvor Danmark, og fakkeltoget blev aflyst ganske få dage før den 12. marts.

arrow Video og stor billedserie: Hundredvis lyste byen op for Dronningen
23. april 2019 kl. 21:47 Opdateret: kl. 21:47
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?