22. oktober 2018
Michael Carøe er syngende konferencier, når Copenhagen Phil den 11. januar kommer til NKK-Hallen i Nivå. Foto: Anne Mie Dreves
Michael Carøe er syngende konferencier, når Copenhagen Phil den 11. januar kommer til NKK-Hallen i Nivå. Foto: Anne Mie Dreves
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Copenhagen Phil spiller det nye år ind i Nivå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Copenhagen Phil spiller det nye år ind i Nivå
Opdateret 15. november 2017 kl. 11:28
Fredensborg - 15. november 2017 kl. 05:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det nye år bliver budt velkommen med musik, fest og underholdning, når Copenhagen Phil torsdag den 11. januar 2018 klokken 19.30 besøger NKK-Hallen i Nivå.

Det 70 mand store symfoniorkester giver nemlig nytårskoncert med Michael Carøe som syngende konferencier.

Koncerten kommer til at bestå af en kavalkade af musikalske højdepunkter og muntre overraskelser, og Michael Carøe vil være i sit rette element, når han som entainer, sanger og komiker tager publikum med på en rejse gennem klassiske evergreens og ind i sit eget crooner-univers.

Publikum kommer til at opleve musik af blandt andre Duke Ellington, John Williams, Rossini og Strauss. Derudover spiller orkestret igen i år medleyet 'Absolute Copenhagen Phil', der giver publikum en smagsprøve på kommende koncerter.

Koncerten dirigeres af Kristiina Poska, der siden 2012 har været ansat som fast dirigent og kapelmester på Den Komiske Opera i Berlin og har en lang række anmelderroste opsætninger med sig i rygsækken.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Fredensborg Kommune. Billetter kan købes på Fredensborgs Musikskoles hjemmeside samt på Fredensborg bibliotekernes hjemmeside og koster 100 kroner. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind - gratisbilletter skal bestilles online.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk