13. december 2017
Området set fra nord - med en lille sø, der ligger uden for Coloplasts areal. Til højre i billedet ses erhvervsområdet på Bakkegårdsvej, ud mod markerne  og træerne er det areal, der er i spil til boliger.
gallery icon

Se billedserie

Området set fra nord - med en lille sø, der ligger uden for Coloplasts areal. Til højre i billedet ses erhvervsområdet på Bakkegårdsvej, ud mod markerne og træerne er det areal, der er i spil til boliger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coloplast vil sælge til boligbyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coloplast vil sælge til boligbyggeri
Fredensborg - 09. august 2017 kl. 06:32
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coloplast vil sælge erhvervsejendom til kæmpe udstykning af villa- og rækkehuse, men politikerne har kurs mod et nej. Syd for Bakkegårdsvej i Humlebæk ligger en større erhvervsejendom, som blev opført i 1997 og siden købt af Coloplast.

arrow Læs også: Poul Juuls røverhistorier

10 år senere begyndte Coloplast at fokusere på at udflytte produktion til Ungarn, og siden 2011 har lagerbygningerne stået tomme. Coloplast har forsøgt at sælge til erhverv - men uden held.

Området er da også markant mere værd som boligområde, og derfor forsøger Reka Gruppen nu - med fuldmagt fra Coloplast - at få politisk opbakning til at bygge 100-200 rækkehuse og villaer i området, der ligger mellem Kromosevej og Bakkegårdsvej.

Indtil nu har politikerne sagt nej.

- Jeg mener ikke, at der skal være boliger. Vi har ikke særlig meget erhvervsjord, og vi er nødt til at sikre, at der også kan være arbejdspladser i kommunen. I de seneste år har vi fået mange nye boliger, og der er stadig udlagt områder til op mod 1000 nye boliger. Det kan række til de næste otte-ti år, vurderer Thomas Elgaard Larsen (V), formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget.

Sagen skal diskuteres på det første møde i Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget i august måned, og Plan-, Miljø- og Klimaudvalget skal også diskutere sagen.

arrow Den konservative gavebod
04. august 2017 kl. 19:48 Opdateret: kl. 14:20
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk