18. januar 2019
Byfesten bliver en fodbold- og dansefest, der samtidig indeholder aktiviteter for børn. Her et billede fra sidste års byfest i Fredensborg.
Byfesten bliver en fodbold- og dansefest, der samtidig indeholder aktiviteter for børn. Her et billede fra sidste års byfest i Fredensborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byfest med dansemusik og fodbold på storskærm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byfest med dansemusik og fodbold på storskærm
Fredensborg - 12. juni 2018 kl. 10:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 16. juni er der musik, fest og aktiviteter for børn, når frivillige kræfter for anden gang arrangerer byfest i Fredensborg.

Sidste år var byfesten en stor succes med et par tusind deltagere, og forventningen er, at der kommer endnu flere med denne gang.

- Vi er en flok, som gerne vil bringe mere liv til byen. Her må gerne ske lidt mere, både for børnene, de unge og de voksne. Kan vi bidrage til, at Fredensborg er et sjovt sted at vokse op og bo, ja, så vil vi rigtig gerne gøre, hvad vi kan, fortæller foreningens formand og stifter Nikolaj Damm.

Ligesom ved det nyligt afholdte loppemarked og julens opstillede skøjtebane, som FredensborgSmukkest arrangerede, er det lokale handlende, der står for mad og drikke på dagen, fortæller arrangørerne.

- Vi har et udpræget fokus på inddragelse af lokale producenter af råvarer, delikatesser og drikkevarer til alle vores arrangementer, udtaler Nikolaj Damm.

Byfesten er en rigtig familiefest, og for børnene er der et særligt område ved Lindehuset, hvor de blandt andet kan prøve ponyridning, hoppeborge, ansigtsmaling, orienteringsløb, dåsekast, ballonkunstner og flødebollekastemaskine.

Klokken 12.45 kommer Brille fra Ramasjang på store scene. Byfesten åbnes af borgmester Thomas Lykke Pedersen klokken 12, og herefter byder dagens konferencier, komikeren Uffe Holm, velkommen, hvorefter det går slag i slag.

Musikprogrammet bærer stærkt præg af lokale kræfter som bandet »Tons of Summer« og »Ultramarin«. Komikeren Uffe Holm, der bor lige uden for Fredensborg, er byfestens konferencier . Finalen kommer med Abba-kopierne Abbatizer, der vil sætte gang i dans og fællessang med hits som Mamma Mia og Dancing Queen.

Senere på aftenen bliver storskærmen stillet op, så ingen behøver gå glip af Danmark-Peru-kampen. Er man ikke til fodbold, kan man se på dans, sang og teater på den store scene imens.

Der er gratis adgang til byfesten, og alle er velkommen. Det hele foregår i Fredensborg gågade på lørdag klokken 12-22.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk