22. april 2019
Man kan booke sessioner med familierådgiver Anna Vincentz (th.) og coach Cindy Nilsson ganske gratis. De tilbyder at hjælpe med både store og små problemer i familielivet. Foto: Allan Nørregaard
Man kan booke sessioner med familierådgiver Anna Vincentz (th.) og coach Cindy Nilsson ganske gratis. De tilbyder at hjælpe med både store og små problemer i familielivet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brug for en coach? To frivillige vil hjælpe med familielivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brug for en coach? To frivillige vil hjælpe med familielivet
Fredensborg - 18. juli 2018 kl. 18:47
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Hvad kan du gøre for at fremme verdensfreden? Gå hjem og elsk din familie.« Citatet stammer fra Moder Teresa, og det giver rigtig god mening for Anna Vincentz og Cindy Nilsson fra Humlebæk. For hvis man gerne vil gøre verden til et bedre sted, hvorfor så ikke starte med at gøre sig umage med opdragelsen af den næste generation og basen i alle menneskers liv - familien.

Da Frivilligcenter Fredensborg opsøgte frivillige, der havde lyst til at gøre noget godt for kommunens familieliv, var Cindy Nilsson og Anna Vincentz hurtigt på banen. De har netop opstartet et gratis tilbud om familierådgivning og coaching i Frivilligcenter Fredensborg i Humlebæk. De er begge nyuddannede i at rådgive og coache. Anna Vincentz som familierådgiver og Cindy Nilsson som coach, og begge kan de hjælpe med familielivet i den bredeste forstand.

- Det kan være ting, der frustrerer én i kommunikationen med børnene, udfordringer med sin partner eller sine egne forældre. Det kan være hjælp til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og reaktioner, siger Cindy Nilsson, der understreger, at alle kan komme med både store og små problemer.

Rådgivning og coaching ved Anna Vincentz og Cindy Nilsson er for alle og gratis og foregår i Frivilligcenter Fredensborg i Humlebæk. Anna Vincentz tilbyder sessioner onsdag formiddag og Cindy Nilsson tilbyder sessioner torsdag formiddag. Man kan booke en session med Anna Vincents på hendes facebook-side: Anna Vincentz - Moderne Forældre. Sessioner med Cindy Nilsson kan bookes på e-mail: cindy.nilsson@yahoo.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede