6. august 2021
Borgmesteren er gået ind i sagen om buslinjer til Skovgården i Humlebæk. Foto: Allan Nørregaard
Borgmesteren er gået ind i sagen om buslinjer til Skovgården i Humlebæk. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester vil have busløsning, men hvilken?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester vil have busløsning, men hvilken?
Fredensborg - 21. januar 2021 kl. 19:29
Af Steffen Slot

Først skal fagudvalget komme med et oplæg til løsninger og tage en vejledende beslutning. Dernæst skal budgetforligskredsen godkende de ekstra udgifter.

arrow Læs også: DEBAT: Selvfølgelig skal der en bus til plejecenter Skovgården

Sådan lyder den nye plan, der skal sikre bedre busforbindelser til Pleje- og Aktivitetscenter Skovgården i Humlebæk. Onsdag gik borgmester Thomas Lykke Pedersen ind i sagen.

- Jeg har skrevet til budgetforligskredsen, at vi skal have nogle løsningsforslag med på vores næste møde i budgetforligskredsen den 22. februar. Jeg har en forventning om, at der bliver fundet en løsningen, inden udgangen af året. Det skal være en langsigtet løsning, der fungerer for ansatte, patienter og gæster, og vi skal også have en løsning, der fungerer her og nu. Ja, det vil koste nogle penge, men det må vi finde ud af, siger Thomas Lykke Pedersen.

Udvalgsformand Flemming Rømer (DF), formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, bøjer samtidig af på det synspunkt, at problemet ikke er så stort i praksis.

- Der har den seneste tid været kritik af, at bustransporten til Skovgården ikke er god nok. Jeg har lyttet til kritikken og tager derfor sagen op, Vi får nu undersøgt de muligheder der er, så vi kan finde en bedre løsning, oplyser han.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?