24. januar 2019
Ideen til at udvikle lergravsområdet i Nivå opstod efter at byrådet for nogle år siden besluttede at spare på skovbørnehaverne i den sydlige del af  kommunen. Det udløste opbakning til at kigge på de nære områder for at se, om de kunne udnyttes bedre. Den første del af aktivitetskilen blev indviet før efterårsferien. Foto: Allan Nørregaard
Ideen til at udvikle lergravsområdet i Nivå opstod efter at byrådet for nogle år siden besluttede at spare på skovbørnehaverne i den sydlige del af kommunen. Det udløste opbakning til at kigge på de nære områder for at se, om de kunne udnyttes bedre. Den første del af aktivitetskilen blev indviet før efterårsferien. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne skal sætte streger i Lergravsområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne skal sætte streger i Lergravsområdet
Fredensborg - 10. januar 2018 kl. 13:29
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreninger og borgere skal være med om bordet frem mod august, hvor byrådet vedtager planen for at nytænke og udvikle de kommunale arealer ved lergravssøerne i Nivå.

Fritids- og Idrætsudvalget har nu fastlagt den proces, der skal munde ud i en færdig helhedsplan for Lergravssøerne.

Udvalgets formand, Bo Hilsted, ser frem til et spændende samarbejde med både borgere og foreninger:

- En god helhedsplan er forudsætningen for, at vi de kommende år kan realisere vores vision om, at Lergravssøerne bliver Nivås grønne hjerte. Et naturområde til glæde for alle i Nivå, ung som gammel og med den rekreative og vilde natur som ramme, udtaler Bo Hilsted (S), formand for Fritids- og Idrætsudvalget.

Arbejdsgruppen skal være med til at lave et grundlag for helhedsplanen for området. Derefter tager kommunens eksterne rådgiver over, og i maj måned præsenteres arbejdsgruppen for et forslag til en helhedsplan. Det udløser endnu en runde med diskussioner og kommentarer, inden planen kommer til politisk behandling i august, fremgår det af en pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune.

I øjeblikket er der rift om pladserne, og derfor er der kun plads til fire ekstra borgere ud over den gruppe, der allerede er tilmeldt. De fire »wildcard«-pladser kan søges ved at sende en mail til eva@fredensborg.dk, og derudover vil man løbende kunne sende ideer og input til samme mailadresse i en »åben brevkasse«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk