26. maj 2020
Er borgmesteren blevet djøffiseret i sin måde at lede Fredensborg Kommune, så han i mindre grad lytter til borgernes oplevelser? Det svarer han på i denne korte artikel. Foto: Allan Nørregaard
Er borgmesteren blevet djøffiseret i sin måde at lede Fredensborg Kommune, så han i mindre grad lytter til borgernes oplevelser? Det svarer han på i denne korte artikel. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneliv: Fire spørgsmål til borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneliv: Fire spørgsmål til borgmesteren
Fredensborg - 05. oktober 2019 kl. 10:21
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- For tre år siden fik du det første bekymringsbrev om Humlebæk Børnehave. Nu har en ny leder lige sagt op efter en kaotisk august. Hvad tænker du om det?

- Jeg har bedt om et møde med direktøren for området. Vi mødes i næste uge, for jeg vil gerne dykke ned i emnet, siger Thomas Lykke Pedersen (S), der i øjeblikket er optaget af budgetforhandlingerne med de andre partier.

Med direktøren mener han Mads Toftegaard Madsen, der er ansvarlig for børneområdet.

- Hvor ser du overordnet den udfordringen, der skal løses?

- Jeg vil helst ikke komme det nærmere, før jeg har haft mødet.

- Er du blevet djøffiseret som borgmester, forstået på den måde, at du i for høj grad styrer efter overordnede målinger og regneark og i for ringe grad efter de oplevelser, som borgerne byder ind med?

- Nej, det kan jeg ikke genkende. Når jeg får henvendelser eller hører om borgernes oplevelser, tager jeg tit selv ud for at se på tingene, og det vil jeg også gøre i denne her sag - for at se på de fysiske rammer.

- I artiklerne taler forældrene ikke om de fysiske rammer, for det er jo længe siden, at hylderne var løse - men de økonomiske rammer?

- Det må vi se i budgetforhandlingerne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?