26. august 2019
Har du den sødeste, flotteste kanin, hund, kat, marsvin eller andet kæledyr, har du nu chancen for at vise det frem og måske vinde en præmie. Her den mere sjældne afrikanske snegl Buggi.
Har du den sødeste, flotteste kanin, hund, kat, marsvin eller andet kæledyr, har du nu chancen for at vise det frem og måske vinde en præmie. Her den mere sjældne afrikanske snegl Buggi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnedyrskue får landets (måske) mest sjældne deltager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnedyrskue får landets (måske) mest sjældne deltager
Fredensborg - 10. september 2018 kl. 16:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På plænen vest for Nivå Bibliotek, i Lille Virgils Have, bliver der som en del af Nivå Byfest afholdt et Børnedyrskue, hvor alle børn og barnlige sjæle kan vise deres kæledyr frem.

Børnedyrskuet starter lørdag den 15. september klokken 13.00-13.30, hvor alle dyrene bliver registreret og får en plads. Frem til klokken 14.30 kan alle komme forbi og hilse på naboens kat eller tjekke en af de mere sjældne kæledyr, nemlig den afrikanske snegl Buggi. Samtidig er der kaninhop. Her stiller Rikke sin hopbane op og viser sine egne kaniners evner på banen. Andre kaniner kan også få lov at prøve banen.

Der bliver to konkurrencer, hvor dyrene bedømmes dels af en fagdommer som »Nivås sundeste kæledyr« og af publikum, der vælger »Nivås sødeste og sejeste kæledyr«. Dyrskuet slutter med præmieoverrækkelse klokken 14.30.

Dyrskuets fagdommer er dyrlæge Bente Laursen fra Solhøj Dyreklinik i Nivå. Hun har mange års erfaring med kæledyr og har for en del år siden selv været med til at arrangere børnedyrskuer i Nivå Center. Alle får et fint deltagerbevis.

Klovdyr (grise, får, geder og køer) samt hønse- og andefugle er ikke tilladt.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede