26. maj 2020
Selv i regnvejr og blæst - bølgepladsen er bedst. Nu bliver Kokkedals nye, rekreative areal et sted, hvor UngFredensborg første gang prøver en ny måde at nytænke klubtilbuddene til de unge. Foto: Allan Nørregaard
Selv i regnvejr og blæst - bølgepladsen er bedst. Nu bliver Kokkedals nye, rekreative areal et sted, hvor UngFredensborg første gang prøver en ny måde at nytænke klubtilbuddene til de unge. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bølgepladsen får et nyt ungdomstilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bølgepladsen får et nyt ungdomstilbud
Fredensborg - 15. september 2019 kl. 12:44
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der kommer et nyt pop-up tilbud i Kokkedal for kommunens unge. På sigt kan pop-up klubber brede sig til flere bysamfund.

Ungfredensborg inviterer til stor åbningsfest af deres nye pop-up klub for alle kommunens unge fredag den 20. september klokken 12-14 på Bølgepladsen foran Kokkedal Skole. Dagen markeres med diverse streetarrangementer på pladsen, hvor Kronborg Knights, Hørsholm Basket samt L.O.W Academy viser tricks med bolde, rulleskøjter, løbehjul og skateboards.

Formand for Børne- og Skoleudvalget, Per Frost Henriksen (S), klipper den røde snor og byder velkommen, hvorefter der vil være fri leg blandt de forskellige streetevents og is til børn og unge. Alle er velkomne til at deltage.

Når den festlige åbning er ovre, har Pop-up klubben aktiviteter mandag til fredag fra klokken 14-17. Her sættes der gang i diverse streetgames og social hygge på Bølgepladsen for alle unge i alderen 13-17 år fra Fredensborg Kommune, fortæller Fredensborg Kommune.

På sigt ønsker Ungfredensborg at der pop-up klubber på flere af de områder, hvor de unges ønsker og interesser kan favnes på bedste vis. I første omgang er Bølgepladsen i centrum, da der er mulighed for basket, fodbold, rulleskøjteløb, løbehjul, skateboardramper, afslapning under træerne og meget mere.

Det nye initiativ skyldes, at den almene klubform og ungdomskulturen er under en konstant forandring, og pop-up tilbuddet skal sikre nye fællesskaber og relationer med de unge. I uge 36 har 7. årgang på Kokkedal Skole arbejdet med at videreudvikle pop-up klubben, da de unge skal være medskabere og føle ejerskab over projektet. Ungfredensborg indtager derfor noget af undervisningen, hvor den står på projektudvikling herunder navn til pop-up klubben, lokation, budget og udvikling af logo.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?